Vlatko Kostov

Kostov:Renova will be ready for league

After mini training at Tetova Renova team continued training sessions in Ohrid,where they will be prepared by 19 of this month. During this qndrimi they plan todevelop three friendly matches, post them to the Napredokun Ohrid. Vlatko Kostov coach is satisfied with working conditions, as in Tetovo missed a thing. “In Tetovo skishim no conditions for work and for this reason, we decided to movein Ohrid. I think that by February 19 will be able to complete the preparatory plan,complete with match control. It is clear that winter conditions dictate how to work, “he says. Renova has friendly Tuesday Gostivar, on February 16 Pelisterin faces, and twodays later with Proleterin of Zrenjanin. “The defeat of Ohrid is not a concern because we are aware […]

Continue reading
Posted in News | Tagged , , , , , | Comments Off on Kostov:Renova will be ready for league
Fc Renova Team

Renova, dihen kundërshtarët për miqësoret

  Fc Renova Team   Shkup, 31 janar – Ekipi i futbollit Renova ka përfunduar me fazën e parë të përgatitjeve që i zhvilloi në Ohër. Skuadra nga dita e hënë ka vazhduar ushtrimet në Tetovë ku edhe do të qëndroj deri më 9 shkurt, më pas “gjipspunuesit” shkojnë sërish në Ohër ku do të zhvillojnë […]

Continue reading
Posted in News | Tagged , , , | Comments Off on Renova, dihen kundërshtarët për miqësoret
Kf Renova

Renova do të luftojë në dy fronte

Shkup, 20 janar – Ekipi i Renovës ka përfunduar ushtrimet disa ditore në Tetovë, ndërkohë që nga e premtja (sot)“gjipspunuesit” udhëtojnë në Ohër, ku edhe do të vazhdojnë me fazën e parë të përgatitjeve. Në këtë qendër, kësaj radhe nuk planifikohen ndeshje kontrolluese. “Përgatitjet për pjesën e dytë të kampionatit po shkojnë sipas plan programit të […]

Continue reading
Posted in News, Information | Tagged , , | Comments Off on Renova do të luftojë në dy fronte
kf renova aaa

Renova start

  kf renova aaa Renova startoi, Shkëndija e shtyu për të ejnten Pa asnjë emër të ri dhe me mungesën e kosovarëve të larguar, Renova të mërkurën startoi me përgatitjet për stinorin pranveror. Trajneri Kostov paralajëmroi përforcime në të githa linjat e ekipit, ndërsa sqaroi se Renova gjatë përgatitjve dy herë do të qëndrojë në […]

Continue reading
Posted in News, Information | Tagged , , , , | Comments Off on Renova start
Sasko Pandev

Sasko Pandev transferred to Renova

  Sasko Pandev Sapas informacioneve jozyrtare nga tabori i Renovës, thonë se këto ditë pritet që në Tetovë të arrijë Sashko Pandev, lojtari i cili ka luajtur për skuadrën e Horizont Turnovo.  Siç mësojmë se tashmë lojtari në fjalë ka marrur edhe dokumentacionin nga ish klubi i tij Turnova, dhe pritet që të trasnferohet në […]

Continue reading
Posted in News, Information, Transferime | Comments Off on Sasko Pandev transferred to Renova
KFRenova

Suat Zendeli transfered at FC Renoa

   Suad Zendeli Shkup, 17 janar – Portieri Suad Zendeli karrierën e tij sërish do ta vazhdoj në qytetin e Tetovës, mirëpo jo tek skuadra e Shkëndijës që kaloi disa vite të suksesshme por tek ekipi i  Renovës. Me “gjipspunuesit” Zendeli është marrë vesh që të mbroj ngjyrat e tyre për 1 vit, me mundësi për […]

Continue reading
Posted in Fotografi, News, Information, Transferime, Video | Tagged , , , , , , , , | Comments Off on Suat Zendeli transfered at FC Renoa