kf renova aaa

Building incredible: Renova and 293 on the list of clubs FNHSF’s

Renova e Tetovës ka shënuar një ngritje të pabesueshme në listën mujore të Federatës Ndërkombëtare për histori të futbollit dhe statistika (FNHFS), pasi “gjipspunuesit” ndajnë vendin e 176-të. Tre fitore në katër ndeshjet eliminatore të Ligës së Europës i mundësuan Renovës të bëjë një hap të madh dhe të bëhet ekipi më i mirë nga […]

Continue reading
Posted in News | Tagged , , , , | Comments Off on Building incredible: Renova and 293 on the list of clubs FNHSF’s