Macedonian Cup for younger age groups (juniors) between FC Renova – FK Metalurg

KF Renova – FK Metalurg Junioret e Renoves do te kerkojne te perserisin suksesin e vitit 2011 ku triumfuan si ne Kupe ashtu edhe ne Lige. Kete vit ata kane rastin te triumfojne ne finalen e dyte brenda tre viteve. Do te jete e veshtire, por asgje nuk eshte e pamundur. Urojme shume fat dhe […]

Continue reading
Posted in News | Tagged , , , , | Comments Off on Macedonian Cup for younger age groups (juniors) between FC Renova – FK Metalurg