Renova FC

Renova FC

Renova goalkeeper, Suat Zendeli, after the match against Bregalnica (0-0), has been shown to “news” details about the incident that happened in Stip, when a local team fan attacked and beat his bashkëlojtarin DusanSimovski.

“What can I say, except that there was a large-scale incident that originated at the beginning of the match. A large part of the blame around the referee of the meeting, which allowed local football players to develop a more aggressive game. Bregalnica Stoyanov player deserved a red card, but was not given. And, after playing a native fan entered the field and punched our Player Simovski, and when I saw such a scene could not stand idly by and urge along with Nuhiu, but police prevented us, “said Zendeli player a good match.

“The incident has been transferred in the tunnel in the move to the dressing room when Bregalnica footballers are starting to annoy us and attack us me and my teammates, Noble Nuhiu Agron Memedi. We could not afford them insult and started to vetëmbrohemi where recall that we are well protected. They have gone worse, “tells Zendeli, which states that the referee is punished with a red card.

ortieri i Renovës, Suat Zendeli, pas përfundimit të ndeshjes kundër Bregallnicës (0-0), ka treguar për “Lajm” detaje në lidhje me incidentin që ka ndodhur në Shtip, kur një tifoz i skuadrës vendase kishte sulmuar dhe rrahur bashkëlojtarin e tij Dushan Simovski.

“Çka të them, përveç që ka qenë një incident i përmasave të mëdha e që zanafillën e kishte në fillim të ndeshjes. Një pjesë të fajit të madh e mbanë referi i takimit, i cili lejonte futbolistët vendas të zhvillojnë një ndeshje tepër agresive. Lojtari i Bregallnicës Stojanov meritoi kartonin e kuq, por nuk iu dha. Dhe, pas përfundimit të lojës një tifoz i vendasve hyri në fushë dhe grushtoi lojtarin tonë Simovski, ndërsa kur pash një skenë të tillë nuk munda të qëndroj duarkryq dhe intervenuam së bashku me Nuhiun, por na penguan policia”, ka thënë Zendeli, lojtari më i mirë i ndeshjes.

“Incidenti është bartur edhe në tunel gjatë shkuarjes për në dhomat e zhveshjes, kur futbollistët e Bregallnicës kanë nisur të na fyejnë e të na sulmojnë mua dhe bashkëlojtarët e mi, Fisnik Nuhiu e Agron Memedi. Ne nuk mundëm t’i përballojnë ato fyerje dhe nisëm të vetëmbrohemi, ku kujtoj se jemi mbrojtur mirë. Ata kanë kaluar më keq”, rrëfen Zendeli, i cili thotë se nga arbitri është ndëshkuar me karton të kuq.