Liridon Iljazi i kënaqur me transferimin te Renova

Futbollisti nga Bogovina e Tetovës, Liridon Iljazi, pas 6 muajve të kaluar te Sileksi, në këtë merkato të janarit vendosi që sërish të kthehet në vendlindje dhe të veshë fanellën e skuadrës së Renovës. Ai ishte i pakënaqur me hapësirën që iu dha te skuadra nga KRATOVA, me ç’rast vendosi që të prish kontratën dhe […]

Continue reading
Posted in News, Information, Transferime | Tagged , , , , | Comments Off on Liridon Iljazi i kënaqur me transferimin te Renova
Vlatko Kostov

Kostov:Renova will be ready for league

After mini training at Tetova Renova team continued training sessions in Ohrid,where they will be prepared by 19 of this month. During this qndrimi they plan todevelop three friendly matches, post them to the Napredokun Ohrid. Vlatko Kostov coach is satisfied with working conditions, as in Tetovo missed a thing. “In Tetovo skishim no conditions for work and for this reason, we decided to movein Ohrid. I think that by February 19 will be able to complete the preparatory plan,complete with match control. It is clear that winter conditions dictate how to work, “he says. Renova has friendly Tuesday Gostivar, on February 16 Pelisterin faces, and twodays later with Proleterin of Zrenjanin. “The defeat of Ohrid is not a concern because we are aware […]

Continue reading
Posted in News | Tagged , , , , , | Comments Off on Kostov:Renova will be ready for league