cOVERSot ne ora 16:00 – luajme ndeshjen me te rendesishme te sezonit.

Renova vs Rabotnicki – Perballja e dyte gjysmefinale ne kuader te kupes se Maqedonise.

Duhet vetem nje gol per te kaluar tutje. Kemi menaxhuar situata ende me te renda se kjo dhe me angazhim maksimal si dhe me pak fat mund t’ia dalim perseri.

Mos harroni; Ju e meritoni finalen me shume se kushdo tjeter. Ju e meritoni Europen me shume se kushdo tjeter. Jeni forca nr.1 e kampionatit dhe tmerri i te gjithe rivaleve.

Shkojme per triumfin e rradhes!

Ne besojme tek ju!

Finalja e kupes po na therret!