11. Mensur Idrizi

Име Mensur Idrizi
Squad Number 11
Position Midfielder
D.O.B August 3, 1983
Age 36
Nationality Macedonia

Profile

Терминот што ја баравте не постои, Bе молам врати се Главна страница