kf renova aaa

Ngritje e pabesueshme: Renova e 293-ta në listën e FNHSF-së për klube

Renova e Tetovës ka shënuar një ngritje të pabesueshme në listën mujore të Federatës Ndërkombëtare për histori të futbollit dhe statistika (FNHFS), pasi “gjipspunuesit” ndajnë vendin e 176-të. Tre fitore në katër ndeshjet eliminatore të Ligës së Europës i mundësuan Renovës të bëjë një hap të madh dhe të bëhet ekipi më i mirë nga […]

Continue reading
Posted in Lajme | Tagged , , , , | Comments Off on Ngritje e pabesueshme: Renova e 293-ta në listën e FNHSF-së për klube