Dënohet fansi që sulmoi lojtarin e KF Renovës

Dënohet fansi që sulmoi lojtarin e Renovës Kryeshefi i policisë në Shtip, Dejan Petrov pas incidentit që ndodhi në ndeshjen Bregallnica – Shtip ku u sulmuan futbollistët e Renovës ka dalë me deklaratë zyrtare për personin N.S. i cili pas përfundimit të ndeshjes u fut në fushë dhe sulmoi lojtarin Dushan Simovski. Ai ka deklaruar: […]

Continue reading
Posted in Lajme | Tagged , , | Comments Off on Dënohet fansi që sulmoi lojtarin e KF Renovës