Kupa e Maqedonisë për grupmoshat e reja (juniorët) ndërmjet KF Renova – FK Metalurg

KF Renova – FK Metalurg Junioret e Renoves do te kerkojne te perserisin suksesin e vitit 2011 ku triumfuan si ne Kupe ashtu edhe ne Lige. Kete vit ata kane rastin te triumfojne ne finalen e dyte brenda tre viteve. Do te jete e veshtire, por asgje nuk eshte e pamundur. Urojme shume fat dhe […]

Continue reading
Posted in Lajme | Tagged , , , , | Comments Off on Kupa e Maqedonisë për grupmoshat e reja (juniorët) ndërmjet KF Renova – FK Metalurg