kf renova aaa

Renova startoi, Shkëndija e shtyu për të ejnten

Renova startoi, Shkëndija e shtyu për të ejnten Pa asnjë emër të ri dhe me mungesën e kosovarëve të larguar, Renova të mërkurën startoi me përgatitjet për stinorin pranveror. Trajneri Kostov paralajëmroi përforcime në të githa linjat e ekipit, ndërsa sqaroi se Renova gjatë përgatitjve dy herë do të qëndrojë në Ohër, ku pritet të […]

Continue reading
Posted in Lajme, Njoftime | Tagged , , , , | Comments Off on Renova startoi, Shkëndija e shtyu për të ejnten